Шенген е начин на мислене. Шенген е връзка на икономиките, това

...
Шенген е начин на мислене. Шенген е връзка на икономиките, това
Коментари Харесай

Ген. Попов: Австрия ще загуби битката затова, че ни спира за сухопътния Шенген

Шенген е метод на мислене. Шенген е връзка на стопанските системи, това е повече сигурност. Това съобщи пред БТВ някогашният шеф на защитата ген. Константин Попов.

" Австрия ще загуби борбата по тази причина, че ни стопира за сухопътния Шенген. Имаме политически капацитет да приказваме с политическия хайлайф на Австрия – освен служебния кабинет, освен постоянния кабинет, а и опозицията в Народното събрание. "

Според него даже и опозицията в Народното събрание, която е пускала смешки, ще се употребява от удобствата на Шенген по въздух.

Генерал Попов съобщи още, че с влизането в една общественост като Шенгенското единно пространство можем да приказваме като равни с равни с европейските страни.

20 години в НАТО

" Швеция и Финландия желаеха и станаха членове на НАТО - обичайно неутрални в споровете страни. Щом сходен вид страни желаят да са членки на блока, това е един страховит сигнал ", сподели Попов.

" България е приблизително огромна европейска страна, само че няма такава страна, която да развие отбранителните си качества във всеки един аспект, с които да се отбрани сама. България би трябвало да бъде мощна, мислеща както за самата страна, по този начин и за самата Европа, акцентира някогашният шеф на защитата. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР